loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: AKP’nin başkalarına hesap sorması için önce kendi günahlarının hesabını vermiş olması gerekir

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: AKP’nin başkalarına hesap sorması için önce kendi günahlarının hesabını vermiş olması gerekir
Tarih: 20.04.2019 - 19:07
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, "Geçmişte hükümet olarak vatana ihanet olan bu suça alet olacaksın işlenmiş suç ortada dururken, suç olma ihtimali müphem olan bir hadise için elektronik kopyalama ile İBB’den FETÖ’ye bilgi sızdırılacak diye yaygara koparacaksın" dedi. ...

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği  belediyenin ve bağlı kuruluşların veri tabanının kopyalanması talimatınaa karşı mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı alınmasına tepki gösterdi. 

"AKP’nin başkalarına hesap sorması için önce kendi günahlarının hesabını vermiş olması gerekir" diyen Öz'ün kaleme aldığı yazısı şöyle:

"Hepinizin malumu olduğu üzere, Genelkurmay Başkanlığına bağlı Seferberlik Tetkik Kurulundaki mühürlü kozmik odada seferberlik, savaş ya da işgal durumlarına karşı devletin en yüksek stratejileri yer almaktadır. Yüz ve parmak izi tanıyan, çok haneli şifrelerle açılan kozmik odaya giriş için çok sınırlı personelin yetkisi bulunmaktadır.

Tarih 19 Aralık 2009;

Hatırlanacağı üzere bu tarihte AKP hükümeti tarafından tüm medyaya, Bülent Arınç’a sözde suikast yapılacağı iddiaları servis edilerek gerçek dışı bir yaygara koparıldı. Ardından bu durum bahane edilerek Genelkurmay Başkanlığında bulunan kozmik odada 20 gün boyunca arama yapıldı. Sonunda devletin savaş planlarına ilişkin devlet sırrı niteliğindeki tüm gizli verileri FETÖ’nün eline teslim edilerek ülkenin milli menfaatleri ve güvenliği tehlike altına sokuldu!.

Geçmişte hükümet olarak vatana ihanet olan bu suça alet olacaksın işlenmiş suç ortada dururken, suç olma ihtimali müphem olan bir hadise için elektronik kopyalama ile İBB’den FETÖ’ye bilgi sızdırılacak diye yaygara koparacaksın!. Eğer iddianızı hukuken ispatlarsanız davaya sizden önce bizlerin müdahil olacağından hiçbir endişeniz olmasın! Bizler kim miyiz? Geçmişte FETÖ ile işbirliği halinde Ergenekonculukla suçladığınız ancak yıllar sonra vatanın gerçek sahibi olduğu tescillenen vatan evlatları!..

Şunu da asla unutmayın!.

Şimdilerde MHP şemsiyesi altında milliyetçi nutuklar atıyor olabilirsiniz!. Ancak bu kamuflaj hali işlenen ihanet suçunu ortadan kaldırmaz!. Kozmik oda sırlarının hainlerin eline geçmesine vesile olan bir iktidarın affı asla kabil değildir ve bu tescillenmiş bir vatana ihanet suçudur. Allah’tan af, milletten özür dileyerek geçiştirilemez. Bugün iktidar olmanın gücü belki bu suçun cezasını erteleyebilir ancak bir gün gelir adalet tecelli eder..

Okuyucuların sabrını daha fazla zorlamamak için bu yazımda her biri ayrı birer suç olan; açılım adı altında teröre verilen tavizlere, Habur sınır kapısında yapılan karşılama törenlerine, Diyarbakır’da yakılan megri megri ağıtlarına, Oslo ziyaretlerine ve daha birçok hadiseye değinmedim.

AKP’nin başkalarına hesap sorması için önce kendi günahlarının hesabını vermiş olması gerekir zira kirli suyla çamaşır yıkanmaz!.."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları