loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Bu şanlı millet 17 yıldır hak etmediği bir kadere mahkum edilmiştir

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Bu şanlı millet 17 yıldır hak etmediği bir kadere mahkum edilmiştir
Tarih: 28.07.2019 - 11:35
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Osmanlıcılık adı altında tarihinin belli bir bölümünü payanda ederek 4000 yıllık Türk tarihi görmezden gelmek demek; Fetihlerle dolu Osmanlı dönemini Türk tarihinden koparmak ve ayrıştırmak demektir" dedi.

Vecdet Öz, "Osmanlıcılık adı altında tarihi olaylar ve kahraman ecdat üzerinden kamplaşma, kavga ve kaos üretmeye çalışanlar geçmişte kuyruk acısı olan hainlerin kindar torunları ve emperyalizmin gönüllü uşaklarıdır, bu asla unutulmasın" ifadelerini kullandı.

Öz'ün kaleme aldığı yazı şöyle:

"Osmanlıcılık adı altında tarihinin belli bir bölümünü payanda ederek 4000 yıllık Türk tarihi görmezden gelmek demek; Fetihlerle dolu Osmanlı dönemini Türk tarihinden koparmak ve ayrıştırmak demektir. Bu milleti millet yapan ve gücünü tarihinden alan milli şuuru tahrip etmek demektir. Tarihin derinlerinden gelen milli birlik ve beraberlik duygusunu ortadan kaldırmak demektir. Ecdat emaneti olan bu topraklarda yaşayan insanları Osmanlıcılar ve diğerleri olarak kamplaştırmak demektir. Osmanlıyı yıkan emperyalizmin hain planlarına hizmet etmek demektir.

Asıl amaç, Osmanlı sevgisi değil bilakis Osmanlı üzerinden tarihi bir kamplaşma ve ayrışma yaratarak bir aldatma içinde Türk tarihini nihayetlendirmek ve bu topraklarda emperyalizmin himayesinde menşei Türk olmayan yeni bir devlet kurmaktır!. Daha başından beri “T.C.”ye ve “Türk” ismine karşı duyulan rahatsızlığın asıl nedeni de budur!..

Bizler geçmişi 4000 yıl öncesine dayanan büyük bir tarihin varisleriyiz. Osmanlı da tabiki bu tarihin önemli bir parçasıdır.
Tarih boyunca 32 Beylik, 38 Devlet, 15 İmparatorluk, 34 Hanlık, 4 Atabeylik ve 10 Cumhuriyet kurmuş bir ecdadın ahfadıyız. Türkiye Cumhuriyeti ise şanlı tarihimizin şehit kanıyla sulanmış olan bu kutsal topraklarda kurulmuş olan son devletidir!.

Şu asla unutulmasın ki bu milletin şanlı tarihini gömmeye kalksan bir ucu dışarda kalır toprak almaz, zaten buna da kimsenin gücü yetmez!.

157 yıllık Selçuklu, 623 yıllık Osmanlı ve ilelebet payidar olacak T.C. Devleti dahil 4000 yıllık tarihimizde kurulan tüm devletler Türk ecdadınındır ve biri diğerinden ayrılamaz. Bu durum özellikle son zamanlarda T.C. düşmanlığı yapan zır cühelaya kapak olsun!.

Osmanlıcılık adı altında tarihi olaylar ve kahraman ecdat üzerinden kamplaşma, kavga ve kaos üretmeye çalışanlar geçmişte kuyruk acısı olan hainlerin kindar torunları ve emperyalizmin gönüllü uşaklarıdır, bu asla unutulmasın. Bu şanlı millet 4000 yılın sonunda tam 17 yıldır hak etmediği bir kadere mahkum edilmiş ve yok edilmeye çalışılmaktadır. Artık bu oyuna dur deme zamanı gelmiştir.

Haa unutmadan; bu yazıları her kaleme aldığımda beni bir Müslüman’ın ağzına asla yakışmayacak derecedeki sinkaflı küfürlerle eleştirenler şunu da aklına not etsin!. Ben her ne kadar eski bir adli tıp hocası ve eski bir üst düzey bürokrat isem de aynı zamanda yıllarını tarih vakfında geçirmiş tarihi iyi bilen ve yine yıllarca Kur’an tefsir dersleri almış dindar bir vatanseverim. Kimse şahsımı bir yerlere monte etmeye çalışmasın ve haddini bilsin. Cumhuriyet sevgimde şühedaya, ecdada olan büyük saygım ve imanıma olan sadakatımın bir gereğidir!.
Bu böyle biline."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları