loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz; Şanlı Türk ordusunu itibarsızlaştırma amaçlı yapılan çuval geçirme operasyonunun üzerinden tam 16 yıl geçti!

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz; Şanlı Türk ordusunu itibarsızlaştırma amaçlı yapılan çuval geçirme operasyonunun üzerinden tam 16 yıl geçti!
Tarih: 04.07.2019 - 22:11
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz; 'Çuval yıllardır başımızda dururken ve onurumuz hala yerlerde sürünürken, her konuda esip gürleyen kabadayılığı kimseye bırakmayan AKP hükümeti her nedense kuyruğu indirip bu konuda sessiz kalmayı tercih etmiş ve en ufak bir karşı yaptırımda bulunmamıştır!'...

Vecdet Öz yaptığı açıklamada;

'Çuval yıllardır başımızda dururken ve onurumuz hala yerlerde sürünürken, her konuda esip gürleyen kabadayılığı kimseye bırakmayan AKP hükümeti her nedense kuyruğu indirip bu konuda sessiz kalmayı tercih etmiş ve en ufak bir karşı yaptırımda bulunmamıştır!.. Dönemin Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök ise bu hadisenin baş sorumlusu olarak ileride hesap vermek üzere tarihinin utanç sayfasında yerini almıştır!..

Hilmi Özkök’ün günahı çok büyüktür!..

Çünkü 2003 yılı Mayıs ayında yani olaydan tam iki ay önce Irak’ın  Süleymaniye kentinde bulunan Türk karargâh komutanına verdiği emir şu şekildedir; ‘ABD ve koalisyon unsurları ile çatışma ortamı yaratılmayacak, dostane işbirliği içerisinde çalışılacaktır.’ Bu emir her ne şart olursa olsun, Türk askerinin silah kullanmasının önüne geçmiştir. Bölgedeki özel kuvvetlerin silah kullanma yetkisini ortadan kaldırmış ve tamamıyla savunmasız hale getirmiştir.

Nitekim emir sonrası korkulan olmuş; 4 Temmuz 2003 günü Türk karargâhını basan 150 ABD askeri, Özel Kuvvetler mensubu 3 subay ve 8 astsubayımızı savunmasız ve mukavemet gösteremedikleri bir haldeyken göz altına almışlar, kasti olarak onur kırıcı bir şekilde kameralar eşliğinde dünyanın gözü önünde başlarına çuval geçirerek tutuklamışlardır..

Eğer silah kullanma yetkileri olsaydı eminim ki askerlerimiz kahramanca ve büyük bir zaiyat verecek şekilde arbedeye gireceklerdi; belki hepsi şehit düşecekti ama bu onur kırıklığı tarihe kara bir leke olarak miras kalmayacaktı!..

Hiç endişeniz olmasın ki bu çuval geçirme operasyonu iç hainlerin bilgisi dahilinde olan danışıklı bir dövüştür ve aynı zamanda Ergenekon sürecinin de istikamet tabelasıdır!.

Tüm bu olaylara ilişkin sır perdesi İleride mutlaka ortadan kalkacak ve geçmişteki tezgahların detaylarıyla işbirlikçi hainler tek tek ortaya çıkacaktır. Zira gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır!..

Bu hainlerin tarih huzurda en ağır şekilde cezalandırıldığına inşallah hep birlikte şahit olacağız' dedi...

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları