loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: YSK üzerindeki denetim ve kontrol hassasiyetinizi ısrarla muhafaza edin

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: YSK üzerindeki denetim ve kontrol hassasiyetinizi ısrarla muhafaza edin
Tarih: 23.04.2019 - 21:00
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, YSK’nın KHK’lıların oy kullanımıyla ilgili kararına ilişkin yazılı açıklamada bulunarak "YSK’nın bugün KHK’lıların oy kullanımıyla ilgili vermiş olduğu red kararı sizi sakın rehavete sokmasın" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, YSK'nı KHK’lıların oy kullanımına ilişkin vermiş olduğu red kararına ilişkin açıklamada bulundu. CHP'ye seslenerek "YSK üzerindeki denetim ve kontrol hassasiyetinizi ısrarla muhafaza edin" diyen Vecdet Öz'ün YSK'nın "YSK’nın KHK’lıların oy kullanımına ilişkin vermiş olduğu red kararıya ilgili yazısı şöyle:

"AKP’nin yaptığı itiraza karşın YSK’nın bugün KHK’lıların oy kullanımına ilişkin vermiş olduğu red kararı sizi sakın rehavete sokmasın.

Lütfen YSK üzerindeki denetim ve kontrol hassasiyetinizi ısrarla muhafaza edin!..

Zira çıkan bu karar bir ortam yumuşatma ve YSK’nın "taşıma seçmenler ve yetkisiz sandık kurulu başkanları araştırılacak" dediği konuya ilişkin çıkacak olan bir ara kararla süreci uzatmaya ve yıldırmaya yönelik bir şaşırtma girişimi olabilir.

Mücadele henüz bitmedi ve süreç işliyor. Her an sürprizler olabilir!. CHPli hukukçuları ikaz edin ve hep birlikte YSK nöbeti tutmaya özen gösterin!. Hatta konunun yeniden ülke gündemine yerleşmesini sağlayacak medya girişimlerinde bulunun.

Sizleri tekraren uyarıyorum; gündem değiştirme amaçlı olarak yapılan Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı girişimine olan tepkinizde fazla ısrarcı olmayın, bu tür gündem değiştirme gayretleri tekrar olacaktır sakın oyuna gelmeyin ve YSK’yı tekrar ana gündem konusu yapmaya çalışın!..

Benden uyarması!"


 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları