loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den Bahçeli'ye: Kendi ikbal dünyanızdan çıkın, vatandaşın feryadına kulak verin!

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den Bahçeli'ye: Kendi ikbal dünyanızdan çıkın, vatandaşın feryadına kulak verin!
Tarih: 12.05.2019 - 14:14
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, "Sürekli muhalefeti eleştirip suni gündem yaratarak suçunuzu kamufle etmek yerine gerçekle yüzleşin ve o sinkaflı dilinizi ortağınızı ikaz etmek için kullanın" dedi.

Vecdet Öz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, "Milliyetçilik sözle değil icraatla yapılır. Sizlerinki ise milleti görmezden gelerek yapılan milliyetçilik edebiyatıdır. Artık bu milletin milli duygularını daha fazla istismar etmeyin, aklınızı başınıza alın ve milletin size vermiş olduğu görevin hakkını verin" ifadelerini kullandı.

Vecdet Öz'ün kaleme aldığı yazı şöyle:

“Bahçeli’nin Dünyası...

Tesbih koleksiyonu, antika arabalar, seçim, sandık, hamasi nutuk, muhalefete göz dağı ve koltuk kavgasından ibarettir!..

Sayın Bahçeli; artık kafanızı kaldırın, kendi ikbal dünyanızdan çıkın, sağa sola laf yetiştirmeyi bırakın, gerçek dünyaya dönün ve vatandaşın feryadına kulak verin!..

Bu ülkede 82 milyon insan yaşamaktadır. Bu insanların beş milyonu işsiz ve yirmi milyonu halen yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi vermektedir. Esnaf ve imalatçı borç batağında çırpınmakta, iflasların ardı arkası kesilmemektedir. İcra dosya sayısı Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırmıştır. Köylü üretim yapamaz hale gelmiş, hayvancılık sektörü ise çökmüştür. Samanı bile ithal eder hale gelen, borcu borçla kapatan ülkemiz artık dış borcunu da ödeyemez hale gelmiştir. Dolar sürekli artarken ekonomik çöküş devam etmektedir. Ardı arkası kesilmeyen zamlar sefaleti daha da artırmış, sosyal yaşam sona ermiştir. Genç beyinler ve sanayici umudunu yitirmiş ve geleceğini yabancı ülkelerde aramaya başlamıştır!..

Şimdi soruyorum size;
Ülke ve millet bu durumdayken sizler hangi ülkenin milliyetçiliğini yapıyorsunuz?

Milliyetçilik; toplumun tarihi, kültürel ve manevi değerlerini koruyarak vatandaşın üst seviyede yaşam sürdürme ve ilerleme ülküsünü esas alan, sosyal yaşamın gelişmesi ve refahı için milli kalkınmayı öngören muhafazakar bir görüştür.

Milliyetçilik sözle değil icraatla yapılır. Sizlerinki ise milleti görmezden gelerek yapılan milliyetçilik edebiyatıdır. Artık bu milletin milli duygularını daha fazla istismar etmeyin, aklınızı başınıza alın ve milletin size vermiş olduğu görevin hakkını verin!.

Sürekli muhalefeti eleştirip suni gündem yaratarak suçunuzu kamufle etmek yerine gerçekle yüzleşin ve o sinkaflı dilinizi ortağınızı ikaz etmek için kullanın!.

Devletin şikayet değil icraat makamı olduğunu da unutmayın!.."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları