loading
close
SON DAKİKALAR

Ahmet Şık ve Cüneyt Özdemir arasında HDP tartışması

Ahmet Şık ve Cüneyt Özdemir arasında HDP tartışması
Tarih: 17.06.2020 - 16:39
Kategori: Medya

Gazeteci Cüneyt Özdemir ve kendisi de gazeteci olan İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Twitter'da tartıştı.

Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında HDP'lilerle ilgili açıklama yaptı. HDP'li isimlere uygulanan ambargodan bahseden Özdemir, "Seçime gidiyorlar, tutuklanıyorlar, genel başkanlar hapiste. TV'ye de çıkartılmıyorlar ambargolular. Tuhaf tuhaf programlar var. HDP'liler tartışılıyor, bir tane HDP'li yok. Belediye başkanlarının yerine kayyum atanıyor, yürüyüş yapacaklar yaptırmıyorlar" dedi.

Özdemir konuşmasının devamında HDP'li 4 ismi aradıklarını, meşgulüz yanıtını aldıklarını belirterek, "Siz meşgulseniz o zaman ağlamak da yok ama" dedi.

Özdemir'in Twitter hesabından da "HDP ambargosunu delelim dedik, sonuç şaşırtıcı oldu" notuyla paylaştığı video tepki çekti.

HDP Van Milletvekili Tayip Temel, Özdemir'e "HDP’den kimi aradın? Arkadaşlarımız katılamayacaklarına dair hangi gerekçeleri iletti? Neden aktarmıyorsun? İkisi 10 dakika sonra uçağa bineceklerdi. Diğeri programda konuşmacı. Oysa HDP yüzlerce temsilciye sahip. Peki gerçek bu iken neden algı yaratıyorsun?" diye sordu.

HDP'den geçtiğimiz haftalarda istifa eden milletvekili Ahmet Şık da Cüneyt Özdemir'e tepki gösterdi. Ahmet Şık, Özdemir'in paylaşımını "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti" notuyla alıntıladı.

Özdemir ise Ahmet Şık'a, "Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hala duyar kas... Zor işin tabii... ( Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. ) Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine..." karşılığını verdi.

Ahmet Şık'ın Özdemir'e "Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor ama yine de malum saraya, diğer soytarıların yanına kabul edilemiyor. " derken Özdemir ise "Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceremedin, ola ola sosyal medyada bir trol oldun... Biraz haysiyetin varsa milletvekilliğinden istifa ederdin ama üç kuruşa tamah ettin... Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak... HDP’den milletvekili seçilmiş, HDP’den istifa etmiş, utanmadan hesabına ‘İstanbul Millevekili’ yazmış. Girseydin bakalım seçime bağımsız ne oluyordu... Madem bu kadar şahsiyetliydin neden vekilliği bırakamadın! Bunu hala savunan HDP’lilere de Allah akıl fikir versin!" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları