loading
close
SON DAKİKALAR

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan Ekrem İmamoğlu'na: Seçildiğine nereden kanaat getiriyorsun

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan Ekrem İmamoğlu'na: Seçildiğine nereden kanaat getiriyorsun
Tarih: 03.04.2019 - 13:07
Kategori: Siyaset

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ekrem İmamoğlu'na "Sen seçildiğine nereden kanaat getiriyorsun nasıl getiriyorsun bu süreçlerin bitmesini hangi hakla istiyorsun?'' dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Yavuz'un açıklamalarından satır başları şöyle:

''İstanbul CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı bu süreçlerin durdurulmasını talep ediyor. Diyoruz ki sen seçildiğine nereden kanaat getiriyorsun, nasıl getiriyorsun? Bu süreçlerin bitmesini hangi hakla istiyorsun? Hangi hakla şimdiden kendini başkan ilan ediyorsun? Hangi hakla bizim bu işlettiğimiz süreçleri hadsizlik olarak görüyorsun? Bize verilmiş her oyun hanemize kaydedilmesini istiyoruz. Sancaktepe'de oyların yeniden sayılmasına karar verildi. Mersin Gülnar ilçesinde MHP'nin kazandığı seçim CHP tarafından yapılan itiraz sonucu iptal edildi. Oradakini yasal hak olarak görüyorsun burada işletilen süreci kesmemizi istiyorsun. Tehditvari yaklaşımla sokağı işaret etmesi bir devlet adamına yakışmaz siyasetçiye yakışmaz. Sağduyulu olmak durumundayız. Bizim maksadımız gerçeğin ortaya çıkmasıyla ilgilidir.

Her sandık açıldıkça biraz da aradaki fark erimektedir. Daha çok az sayıda sandık açıldı. Maddi itirazlara ilişkin ileri sürdüğümüz çok azı görüşüldü buna rağmen aradaki fark 29 binlerden 20 binin altına inmiştir daha şimdeden. Süreci takip edelim göreceksiniz bu fark erimeye devam edecek.''

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları