loading
close
SON DAKİKALAR

AKP Genel Sekreteri: Bir kez daha darbeye teşebbüs etmeye niyetlenenler bilmeliler ki bu sefer karakolu da mahkemeyi de göremezler

AKP Genel Sekreteri: Bir kez daha darbeye teşebbüs etmeye niyetlenenler bilmeliler ki bu sefer karakolu da mahkemeyi de göremezler
Tarih: 24.02.2020 - 12:27
Kategori: Siyaset

Darbe iddialarına ilişkin konuşan AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Bir kez daha darbeye teşebbüs edenler bu sefer karakolu da mahkemeyi de göremezler” dedi.

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, yandaş medya tarafından gündeme getirilen darbe iddialarına ilişkin konuştu.

Partisinin Çorum Merkez İlçe Başkanlığı’nın Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 7. Olağan Kongresi'nde konuştu. Şahin, yandaş medya tarafından gündeme getirilen darbe iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Şahin, “Tarih tekerrür etmez, bu sefer tarih yeniden yazılır. Bir kez daha darbeye teşebbüs etmeye niyetlenenler varsa şunu çok iyi bilmeliler ki, bu sefer karakolu da mahkemeyi de göremezler” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Sekreteri Şahin’in bu sözleri, “Darbeciler yargıya hesap vermeyecekse, darbenin kimler tarafından yapıldığı, darbecilere kimlerin imkân tanıdığı nasıl açığa çıkarılacak?” sorusunu akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme taşıdığı "FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları"na da değinen AKP Genel Sekreteri, şu ilginç açıklamaları yaptı:

“CHP Genel Başkanı, bir FETÖ'nün siyasi ayağı türküsü tutturdu gidiyor. Kendince sorular soruyor, zihinleri karıştırmaya çalışıyor. Şu çarpıklığa bakar mısınız? Söylemlerini bire bir tekrarlayarak FETÖ'nün papağanlığını yapan Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün siyasi ayağı konusunda Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi suçluyor. Recep Tayyip Erdoğan kim? 15 Temmuz gecesinde FETÖ'cülerin suikast timlerini üzerine gönderdiği siyasi bir lider. AK Parti kim? FETÖ'yü terör örgütü ilan eden bir parti.”

Kaynak : BirGün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları