loading
close
SON DAKİKALAR

AKP Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: 'Yürekli bir savcı yok mu' diyor. Meselenin FETÖ’nün konuşulmasını engellemek olduğu görülüyor

AKP Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: 'Yürekli bir savcı yok mu' diyor. Meselenin FETÖ’nün konuşulmasını engellemek olduğu görülüyor
Tarih: 16.07.2019 - 15:52
Kategori: Siyaset

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkartılsın diyor. Çıkartılsın. Burada da meseleyi bir takım meseleyi sulandırma içinde olduğu görülüyor" dedi.

Ömer Çelik’in açıklamasından satır başları şöyle:

(Nijerya'da 10 Türk denizcinin kaçırılması) Dışişleri Bakanlığımız ve istihbarat birimlerimiz yoğun şekilde çalışıyor.

Maalesef dün yüce mecliste FETÖ’nün lanetlenmesi gereken bir günde CHP sözcüsü çıkmış sayın cumhurbaşkanımızı hedef alan son derece talihsiz ve ahlak dışı bir konuşma yapmıştır.

Çok uzun zamandır bir itibarsızlaştırma siyaseti gidenler görünüyor ki bir şaşırtma siyasetine başlamışlardır.

Bunun adı esasında FETÖ’ye karşı duruşun güncellenmesi gereken bir günde Türkiye’nin Cumhurbaşkanını hedef almak siyasi sabotajdır.

Geçmişte tiyatro diyenler milletten tepki aldıklarını görünce bu siyasete dönmüşlerdir. Sayın cumhurbaşkanının öldürülmesi için tim gönderildiği halde siz tutacaksınız sayın cumhurbaşkanını hedef alacaksınız. Maalesef siyasi sabotaja imza atmaya çalışıyorlar.

CHP Genel Başkanı çıkmış yürekli bir savcı yok mu diyor. Meselenin FETÖ’nün konuşulmasını engellemek ve bu şekilde hedefe sayın cumhurbaşkanımızın koyulması olduğu görülüyor. Ama buna en güzel cevap Atatürk Havalimanı’ndaki buluşmayla koyulmuş oldu.

Marmaris’te kendisini öldürmeye giden tim haftalarca Marmaris’te saklanmışken hukuk önüne çıkartılarak hukuka hassasiyet gösterilmişken Yassıada zihniyetini diriltmeye çalışıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkartılsın diyor. Çıkartılsın. Burada da meseleyi bir takım meseleyi sulandırma içinde olduğu görülüyor.

Yüce meclisin her araştırması çok kıymetlidir ama Kılıçdaroğlu’nun bunu iyi niyetle söylemediği bellidir. “Darbe girişiminin başbakanı kimdir” diye soruyor. Hepimiz merak ediyoruz bunu. Elbette bir gün ortaya çıkacaktır. Neden bütün siyasiler öldürülmek istenirken sadece bir kişi için tanklar geri çekilerek yolunu açmıştır?

Siyasi muhasebe yapılacaksa herkesin önce kendisinden başlaması gerekir. Her türlü sabotaja karşı kararlılıkla ilerleyen bir kadroyuz. Eleştirileri olabilir. Yanlış yapılan bir şey varsa düzeltilmesi için gayret edilecektir. Siyasi karşıtlıkla siyasi sabotaj arasında fark vardır.

Dün son derece yanlış bir günde son derece bir söylem ortaya koydular. FETÖ borsasından bahsediyor bugün… Bir yerde FETÖ borsası varsa açık bir şekilde ortaya konuşsun hep birlikte üzerine gidelim. Ama arkasında kurduğunuz cümlelerle FETÖ’yü ört bas etme borsası ortaya konuluyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun demokratik siyaset yapanların haklarını savunuyoruz. AB biliyorsunuz bir takım yaptırımlar açıkladılar. Bu yaptırımların Türkiye’ye hiçbir etkisi olmayacaktır. Ortaya koydukları tavrın adadaki bölünmüşlüğü artırmaktan başka bir sonucu olmayacaktır.

AB sözünü tutmayan bir kurum haline gelmiştir. Fatih gemimiz Yavuz gemimiz görev yapmaya devam edecek. AB’nin bu yaptırımları bize samimiyetsizliğin yeni bir göstergesi olarak görünmektedir."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları