loading
close
SON DAKİKALAR

'Ankara dün zillete teslim olmadı olmayacaktır'

'Ankara dün zillete teslim olmadı olmayacaktır'
Tarih: 03.03.2019 - 14:45
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da konuşma yaptı. Bahçeli, "İş üretmek yerine laf üretenlerin bahaneleri çok değerleri yoktur. Başarı ancak inananlarındır. Çizgimiz bellidir, siyasi ahlak ve ilkelerimiz berraktır" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle

Kuşku ve kuruntuya esir düşen zihniyetlerin atikliğinde söz edilemez. Ne aradığını bilmeyenlerin akıbetleri kötü bir sondur.

Bugünlere kolay gelinmedi. Davamız ezelden beri haklıydı. Hakkımızı savunacağız, alacağız. Fitne fesada tahammülümüz yoktur. Bedeli ne olursa olsun, hesabı değil hasbi olacağız. Helal yoldan ayrılmayacağız.

"ANKARA DÜN ZİLLETE TESLİM OLMADI, YİNE OLMAYACAK"

Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır. Ankara'ya kilit vurmanın kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye'nin güvenliği için yapacağımız çok şey önümüzde duruyor. Ankara tam bağımsızlıktır. PKK'nın tutsağı yapmaya çalışanlar milli şamarı yiyecektir. Ankara diriliş ruhudur, dik duruşun rumuzudr. Milli anıları karatanların emeline kurban edilemeyecektir. Ankara zillet planlarını tarihin çöplüğüne atacaktır. Ankara demek Türkiye demektir. Ankara Atatürk'tür, Dumlupınar'dır, şehitliktir... .Ankara topyekun Cumhur İttifakı ile şaha kalkacak. zillet akınını püskürtecektir. Zaman değişse de kan değişmemiştir. Cumhur İttifakı açık ara Ankara'ya vurmalıdır.

Kaynak : Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları