loading
close
SON DAKİKALAR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumu hakkında çıkan asılsız paylaşımlara yalanlama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumu hakkında çıkan asılsız paylaşımlara yalanlama
Tarih: 09.09.2020 - 18:10
Kategori: Sağlık, Yaşam

Covid_19 tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yoğun bakıma alındı haberleri sonrası sosyal medyada yapılan asılsız haberlere Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile açıklık getirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarında kamuoyuyla Muhittin Böcek'in durumu hakkında çıkan asılsız paylaşımlar yalanladı ve açıklama ile bilgilendirme yapıldı;

"Kamuoyuna Duyuru

Sosyal medyada asılsız ve çirkin haberler dolaşmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir. En yakın zamanda bizlerle olacaktır" denildi.

Dün Antalya Büyükşehir Belediyesi kamuoyuyla Muhittin Böcek hakkında Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör tarafından yapılan açıklamayı paylaşmıştı.

Covid_19 tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yoğun bakıma alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi başkanı Muhittin Böcek hakkında Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör tarafından yapılan açıklamayı kamuoyuyla paylaştı.

Op. Dr. Özgün Güngör tarafından yapılan açıklamasında; "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in 8 Eylül Salı günü itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve tıp fakültesi öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır" denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları