HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.10.2025 07:30
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz:2026 yılında bütçe giderlerinin 18 trilyon 929 milyar lira, bütçe gelirlerinin ise 16 trilyon 216 milyar lira olacağını öngörmekteyiz olacağını öngörmekteyiz
Türkiye ekonomisinin 2025 yılında yüzde 3.3 büyümesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 2026'da ise yüzde 3.8 büyüme beklendiğini belirtti.
-
08.10.2025 18:10
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün büyüyerek bir arada duruyor. Ama öbür tarafta bir damat, bir oğlan, bir de TikTok’çu Hakan birbirlerini yiyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart darbesinin 200’üncü gününde İstanbul Şişli’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
08.10.2025 06:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
02.10.2025 07:00
Genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya oranı 2024 yılında yüzde 3,2 oldu
TÜİK; Genel devlet açığı 2024 yılında 1 trilyon 438 milyar 854 milyon TL olarak tahmin edildi ve bir önceki yıl %4,5 olan genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya (GSYH) oranı %3,2'ye düştü.
-
23.09.2025 11:06
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Ekrem Başkanımızın vizyonuyla, halkçı belediyecilik anlayışımızla İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanvekili Aslan ve İBB Genel Sekreteri Demir, kurumun seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vizyonuyla hayata geçirdiği sosyal belediyecilik anlayışının geldiği noktayı kamuoyu ile paylaştı
-
17.09.2025 13:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ


















