HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2026 11:13
Özgür Özel, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti: Gün dayanışmanın günüdür; Vatandaş muhalefetin bir ve beraber olmasını, iktidar değişimi bekliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti. Özel: gelip Sayın Genel Başkan’ın ve Türk-İş’te örgütlü bütün emekçi arkadaşların 1 Mayıs’ını kutlamak istedik.
-
23.04.2026 16:34
Özgür Özel, 23 Nisan oturumunda konuştu: Biz, boynumuzu veririz ama boyun eğmeyiz. Biz, devleti kuran partiyiz. Bir avuç darbeciye teslim olmayız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 106’ncı yıldönümünde, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen Özel Oturuma katıldı
-
21.04.2026 13:48
Özgür Özel: Ara seçime de varız genişletilmiş ara seçime de varız, erken seçime bugünden hazırız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde ülkenin bütün okullarında üç kap sıcak yemek ücretsiz verilecek, sular kana kana ücretsiz içilecektir.
-
20.04.2026 11:20
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 24. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 24. oturumu 20 Nisan 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
17.04.2026 21:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Diplomasi Forumu, küresel aklın ve global vicdanın ortak kürsüsü hâline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yarını Tasarlarken Belirsizliklerle Baş Etmek” ana temasıyla NEST Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Antalya Diplomasi Forumu’nun açılışında bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























