HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.10.2025 18:22
TGC 43. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri açıklandı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Seçici Kurulu toplanarak meslekte 50 yılını doldurmuş 70 yaşından gün almış üyeleri arasından ödüle değer görülen gazetecileri belirledi. Bu yıl 30 gazeteci ödül aldı.
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
24.09.2025 14:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
27.08.2025 11:47
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 27 Ağustos'ta 6'ncı toplantısında Barolar Birliği ile Baro Başkanlarını dinledi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Bu mesele, bir devlet politikasıdır. Peki bizim işimiz ne? Bizim işimiz gidip kaç tane silahın nereye bırakıldığını ölçmek değil."
-
22.08.2025 18:42
Gökhan Günaydın; Sanal gündemlerin peşinde koşan AKP’nin üretimle Çay ve Fındıkla bir alakası kalmamıştır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Rize'de düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli geçim kaynakları olan çay ve fındıkta yaşanan sorunlara dikkat çekti.
YAZARLARIMIZ

























