HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.07.2025 16:15
Özgür Özel: Ortak geleceğimiz için, barış için katkı sunmaya ve mücadele etmeye kararlılıkla devam edeceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özel: "Ülkemizin ihtiyacı; Terörsüz ve Demokratik Türkiye’dir. Refah için barış, barış için birlik, birlik için demokrasi ve adalet gereklidir."
-
27.06.2025 00:07
Bakan Uraloğlu yanıldı mı, yanıltıldı mı?
Çiğdem Toker; AB Türkiye Delegasyonu, benzerine pek rastlanmamış bir açıklama yaptı. Uraloğlu’nun üzerine söz söylediği; İBB’nin yaptırdığı metro hattında AB kredisinin sağlandığına, bu kredinin de yerinde kullanılmadığına dair haberleri yalanladı.
-
19.06.2025 21:05
CHP'li 81 İl Başkanından Ortak Açıklama: Kayyum ya da Butlan Kararını Tanımayacağız!
Cumhuriyet Halk Parti'li 81 il başkanı Ankara'da bir otelde kurultay tartışmaları gündemiyle bir araya geldi. İl başkanları yaklaşık beş saat süren toplantının ardından CHP Genel Merkezi'nin önünde açıklama yaptı.
-
19.06.2025 00:19
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezinde açıklama yaptı
Prof. Dr. Ümit Özdağ: Hepsine buradan ayrı ayrı selamlarımı yolluyorum. Ekrem Bey'e selamlarımı yolluyorum. Buğra Bey'e selamlarımı yolluyorum. Hiç içeride olmaması gerektiğini düşündüğüm Ayşe Barım Hanımefendi'ye selamlarımı yolluyorum.
-
05.06.2025 08:53
Yankı Bağcıoğlu: Dünya üzerinde değişik devletlerin siber saldırı kabiliyetlerini artırdıkları ve her geçen gün yeni taktikler geliştirdikleri bilinmektedir!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son dönemde art arda yaşanan olaylar sonrası siber saldırılar ve insansız hava araçlarına yönelik tehditleri de ele alarak milli güvenliğe yönelik tehditlerle ilgili açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ






















