HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.06.2025 15:15
Kemal Kılıçdaroğlu: Datça Belediyesinde çalışan arkadaşımızın, görevine iade edilmesi beni memnun eder!
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında sosyal medyada linç yapanlara cevabında; "yalan ve yanlış bilgilerle yönlendirilerek bana hakaret eden gençlere de hakkımı helal ediyorum." dedi.
-
26.06.2025 17:30
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem ayı paylaşımı: Bu ay yalnızca bir matem değil; vicdanı, hakkaniyeti ve insanlık onurunu hatırlama zamanıdır!
Cumhuriyet Halk Parti'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında; Muharrem ayı, adaletin sustuğu, zalimin mazluma üstün geldiği Kerbela’nın derin acısını yüreğimize taşır.
-
26.06.2025 00:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan’ın bir vesikalığına yenileceksin; Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği Büyükçekmece Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben.
-
25.06.2025 15:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
-
25.06.2025 12:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!