HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.07.2026 10:02
Ela Rümeysa Cebeci ve Saran hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı
Soruşturma kapsamında spiker Ela Rümeysa Cebeci iki kez gözaltına alındı. İkinci gözaltı işleminin ardından tutuklanan Cebeci'nin, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak birden fazla kez ifade verdiği öğrenildi.
-
09.07.2026 00:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Daha güçlü bir NATO’nun temellerini Ankara'da attık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen 36. NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’nin ardından Uluslararası Basın Toplantısı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
-
08.07.2026 11:12
Ekrem İmamoğlu'nun İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasında kısıtlanmış savunması
Tutuklu yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Benim Ankara'da yargılayacaklarım, buradaki yargıyı yürütmeye çalışıyor. Adalet Bakanlığı bir çöküş bakanlığıdır. Adalet millete aittir. Ben millete konuşuyorum. Millete yüzümüzü dönelim.
-
08.07.2026 10:09
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 64. oturumu görüldü: Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 6 kişi tahliye oldu
Aranın ardından ara kararını açıklayan mahkeme bir sonraki tutukluluk incelemesinin 6 Ağustos’ta yapılacağını duruşmanın da 17 Ağustos’a ertelenmesine karar verdi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney dahil 6 kişi tahliye oldu.
-
07.07.2026 17:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile bir araya geldi: Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır. Burada yine F-35 konusunda bu Liderler Zirvesi'nden hayırlı bir karar çıkacağına inanıyorum!
36. NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi öncesi Türkiye’ye resmî ziyaret gerçekleştiren Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
-
06.07.2026 16:49
NATO Genel Sekreteri Rutte: 'Türkiye vazgeçilmez bir güç, sorunları perde arkasında çözüyoruz'
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, bazı müttefiklerin Ankara'ya yönelik örtülü kısıtlamalarına değinerek, "Maksimum iş birliği için bu sorunları kamuoyu önünde büyütmeden perde arkasında sessizce çözüyoruz" dedi.
YAZARLARIMIZ
























