HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.08.2025 11:26
Numan Kurtulmuş, 7. komisyon toplantısı açıklamasında: Süreci zehirlemek isteyen kesimlerin olduğunu görüyoruz!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Diğer toplantılarımızda da olduğu gibi herkes burada görüşlerini dile getirdi. Hiç kimse bugün burada sanki bir yasa üzerinde çalışılıyormuş gibi ya da bir anayasa çalışması yapılıyormuş gibi bir algı oluşturmaya kalkmasın."
-
23.08.2025 11:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.
-
22.08.2025 22:03
Özgür Özel: Sivas meydanından Erdoğan’a sesleniyorum; AK Parti’nin iktidarı bitiyor, gidiyorsunuz. Bakan evlatlarının dönemi kapanıyor, vatan evlatlarının dönemi başlıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
14.07.2025 10:40
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'e terör suçlamasından tahliye dava devam ediyor
Savcı, Ahmet Özer'in tutukluluğunun devamını talep etti. Mahkeme heyeti, Özer hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi. Ancak Özer'in tutukluluğu 'ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet' davası nedeniyle sürecek.
-
09.07.2025 06:45
Müsavat Dervişoğlu'ndan metan gazı şehitleri için tepki: Türkiyem 12 evladını, 12 askerini bu şekilde yitirmiş olamaz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getirin. Sadece en düşük maaşla sınırlı kalmayın, daha yüksek emekli aylığı alanlara da aynı oranda artışı yansıtın." dedi.
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
YAZARLARIMIZ

























