HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.03.2021 19:53
Erdoğan kabine açıklamasında; '1 Mart itibarıyla yeni “Kontrollü Normalleşme” sürecini başlattık'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Restoran, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler, çok yüksek riskli iller dışında Türkiye genelinde sabah 07.00-akşam 19.00 arasında %50 kapasite ile faaliyetlerini sürdürecektir."
-
17.02.2021 19:26
Erdoğan Kabine toplantısı açıklamasında; 'Mart ayı başı itibariyle kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını da aşamalı şekilde kaldırıyoruz'
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.
-
04.02.2021 15:00
Erdoğan: Hükümranlık alanlarını korumanın peşinde olanlar var
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Anadolu Projesi Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Üniversitelerin birbirinin kopyası olmaktan çıktığını söyleyen Erdoğan, "Hala devlet ve toplumdan kopuk hükümranlık alanlarını korumanın peşinde olanlar var." ifadelerini kullandı.
-
04.02.2021 09:00
Dışişleri'nden Boğaziçi açıklaması: Türkiye’nin içişlerine müdahale etmeye kalkışmak kimsenin haddi değil
Dışişleri Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylar hakkında yapılan bazı açıklamalarla ilgili, "Türkiye'nin içişlerine müdahale etmeye kalkışmak kimsenin haddi değildir" açıklamasında bulundu.
-
02.02.2021 10:39
Erdoğan açıkladı; Cumhurbaşkanlığı kabinesi, alt yapı yetersizliği nedeniyle köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim-öğretimin başlamasına karar verdi
AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası açıklamasında;; 'Uzaktan eğitim-öğretimin temeli olan internete erişimlerindeki sınırlılığı da dikkate alarak köy okullarında 15 Şubat’ta eğitim-öğretimin başlamasını kararlaştırdık' dedi.
-
01.02.2021 19:32
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan başkanlığında toplandı açıklamada; Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla anlaşmaya varmamız halinde yeni anayasa için harekete geçebiliriz, 15 Şubat'ta köy okulları açılıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Toplantı sonrası AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı.
-
28.01.2021 22:02
MGK; Türkiye; Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs meselelerinin çözümünde her platformda öncelikle diplomasi ve diyalogdan yanadır
Millî Güvenlik Kurulu (MGK) olağan toplantısı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi. MGK toplantısı sonrası yazılı açıklama yapıldı.
YAZARLARIMIZ