HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2026 22:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
-
21.01.2026 14:55
Kemal Kılıçdaroğlu: Şanlı Türk bayrağının şeref ve haysiyeti bizim için her şeyden önce gelir; tartışmaya ve provokasyona kapalıdır!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin Nusaybin-Kamışlı sınırında Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili: "Bayrağımıza yapılan saldırıyı lanetliyor, milletimizi bu provokasyonlar karşısında sağduyuya davet ediyorum."
-
21.01.2026 09:00
Erdoğan; Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, hesabını o hainlerden mutlaka soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bayrağımıza uzanan o kirli elleri muhakkak bulacak, bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız. Millî Savunma ve Adalet Bakanlıklarımız gerekli tahkikatları başlatmıştır” dedi.
-
20.01.2026 17:33
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
TBMM'de TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasu ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat'tan itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi kabul edildi.
-
20.01.2026 13:55
Nusaybin sınırında Türk bayrağını indirdiler!
DEM Parti bu haftaki grup toplantısını TBMM yerine Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaptı. Toplantının ardından bir grup sınıra doğru yöneldi. Kamışlı sınırında ise sınır hattındaki Türk bayrağının indirildiği görüldü. Bayrağı indirenler gözaltına alındı.
YAZARLARIMIZ

























