HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.03.2026 00:05
Devlet Bahçeli iftarda konuştu: Türkiye’nin kaderi, başkalarının çizdiği haritaların içinde savrulmak değildir. Türkiye’nin kaderi, haritaların yeniden çizildiği masalarda söz sahibi olmaktır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 14 Mart 2026 Cumartesi günü Belediye Başkanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programında konuştu.
-
12.03.2026 07:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 4. oturumu görüldü: İmamoğlu arada basının sorularını yanıtladı; heyet oturumu sonlandırdı!
Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Heyet basının yerini gerekçe göstermeden değiştirmek istedi. Basın yerinden kalmayınca mahkeme davanın 4. oturumunu sonlandırdı.
-
11.03.2026 12:58
Gökhan Günaydın: Ulusal güvenlik hamasetle değil, stratejik planlama ve akılcı dış politika ile olur!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, iktidarın emekli ikramiyeleri, yargı bağımsızlığı ve savunma sanayisindeki politikalarını sert bir dille eleştirerek, gerçeklerin hamasetle örtülemeyeceğini vurguladı.
-
11.03.2026 12:14
ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 12. gününde: İsrail Tahran'ı bombalıyor, İran karşılık veriyor, çatışmalar Hürmüz Boğazı'na yayılıyor
İsrail ve ABD'nin İran'a 28 Şubat'ta başlattığı saldırılar 12'inci gününe girerken İsrail'in ve İran'ın hava saldırıları gece boyunca devam etti. ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 12. gününe girerken İran karşılık vermeye devam ediyor.
-
11.03.2026 10:35
Müsavat Dervişoğlu: İran'ın çöküşü, Türkiye'nin lehine bir tablo doğurmaz. Tam tersine bölgeyi daha büyük bir kaosa sürükler!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İran'daki rejime karşı olmak başka şeydir, İran'ın çöküşünü alkışlamak başka şeydir. İran'ın çöküşü, Türkiye'nin lehine bir tablo doğurmaz.
YAZARLARIMIZ

























