HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.09.2025 03:13
Devlet Bahçeli'den yeni 'TRÇ ittifakı' açıklaması: 'Türkiye için akla, diplomasiye, coğrafi şartlara en uygun seçenek'!
MHP lideri Bahçeli, Türkiye için akla, diplomasiye, siyasetin ruhuna, coğrafi şartlara ve yeni yüzyılın stratejik ortamına en uygun seçenek olarak Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil 'TRÇ' ittifakının inşa edilmesinin öngörülmekte olduğunu söyledi.
-
18.09.2025 10:18
Devlet Bahçeli'den Rusya ve Çin İttifakı önerisi: Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil olması arzu ve önerimizdir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den “İç ve Dış Siyasi Gündeme İlişkin” açıklama. Bahçeli: Artık Gazze’de süregelen insani felakete sabır ve tahammül kalmamıştır.
-
08.09.2025 15:50
Devlet Bahçeli'den İzmir'de yaşanan karakol saldırısı ve şehitler için mesaj: Türk milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında; Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye’miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir.
-
25.08.2025 17:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Kabine üyeleri ile Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’nde yer alan ve dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı olma özelliğini taşıyan Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti.
-
25.08.2025 09:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 954. yıl dönümü etkinlikleri için bulunduğu Bitlis'in Ahlat ilçesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Emir Bayındır Yerleşkesi Devlet Bey Konağı'nda ziyaret etti.
-
23.08.2025 11:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.


















