HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.04.2025 22:37
Suat Özçağdaş, Kadıköy Anadolu Lisesi Önünde Proje Okullarla İlgili Açıklama Yaptı; Yusuf Tekin'e söylüyorum Türkiye için bir gelecek tehdidisiniz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş; "İktidar kendisinden olmayan, kendisinin itaatkar, kanaatkar nesiller yetiştirme projesine hizmet etmeyen her şeye karşı, her şeye düşman, her şeyi tarumar ediyor."
-
11.04.2025 09:25
Özgür Özel; Ben suikastı, dokunulmazlığımın kaldırılmasını, hapse atılmayı göze alıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; "Parti tarihindeki en önemli saldırılardan biriyle karşı karşıyayız. Partiyi savunmanın ülkeyi savunma ve Türkiye’nin geleceğini savunma noktasında olduğumuz bir yerdeyiz."
-
02.04.2025 18:35
TÜSİAD yöneticileri Turan ve Aras, Şimşek'in de katılacağı Brüksel'deki toplantıya davet edildiler: Savcılığın reddettiği iddia edildi!
Yatırım gelmesi, ekonomimizin düzelmesi için güven ve adil yönetim talebinde bulunan TÜSİAD yönetimi hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı verilmişti.
-
31.03.2025 13:05
Özgür Özel: Türkiye Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Sokaklarda direnmeye devam edeceğiz. Sonunda biz kazanacağız. Türkiye kazanacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Silivri Cezaevinde İl Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle birlikte sekiz saati bulan bir cezaevi ziyareti gerçekleştirdik.
YAZARLARIMIZ