HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.03.2025 13:05
Özgür Özel: Türkiye Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Sokaklarda direnmeye devam edeceğiz. Sonunda biz kazanacağız. Türkiye kazanacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Silivri Cezaevinde İl Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle birlikte sekiz saati bulan bir cezaevi ziyareti gerçekleştirdik.
-
24.03.2025 19:03
Erdoğan'dan İmamoğlu tepkisi açıklaması; Ekonomide de temelsiz ve suni bir dalgalanmaya sebep olmuştur. Mali disiplini güçlendirdik ve enflasyonu kontrol altına aldık!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
18.03.2025 13:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
15.03.2025 20:10
Protestocular, hükümet karşıtı en büyük mitinglerden birinde Belgrad'ı doldurdu
Sırbistan'da bir tren istasyonunun çatısının çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından yaygın yolsuzluk ve ihmalkarlık suçlamalarının gündeme gelmesi üzerine aylardır hükümet karşıtı gösteriler düzenleniyor.
-
15.03.2025 12:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
YAZARLARIMIZ