HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.09.2025 03:18
Erdoğan: Başta Netanyahu, kabinesi ve soykırım kadrosu derhâl yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
24.09.2025 11:15
Mansur Yavaş: Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden asla adaletten bahsedilemez!
Mansur Yavaş, ABB'ye yönelik operasyonla ilgili açıklamasında "Melih Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden ve yaptıklarının hesabı sorulmadan bu ülkede asla adaletten bahsedilemez" ifadelerini kullandı.
-
23.09.2025 11:06
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Ekrem Başkanımızın vizyonuyla, halkçı belediyecilik anlayışımızla İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanvekili Aslan ve İBB Genel Sekreteri Demir, kurumun seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vizyonuyla hayata geçirdiği sosyal belediyecilik anlayışının geldiği noktayı kamuoyu ile paylaştı
-
23.09.2025 09:30
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden operasyon açıklaması: operasyondan önce Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından bunu duyurması bile olayın siyasi boyutunu gözler önüne sermektedir
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "2021–2024 yılları arasında düzenlenen konserlere ilişkin harcamalarda kamu zararına yol açıldığı" iddiaları üzerine soruşturma başlattı.
-
22.09.2025 22:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü davanın 2. duruşması 2.gününde devam edecek
Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı yangın faciasına ilişkin, 19’u tutuklu toplam 32 sanığın yargılandığı davaya, 23 Eylül 2025 Salı bugün 2. gününde Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesince devam edilecek.
YAZARLARIMIZ

























