HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.11.2025 13:44
Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonunun 50. yılında konuştu: Türkiye Yüzyılı'nda da şeref hakkı, el emeğiyle, göz nuruyla, alın teriyle helal rızkını kazanan siz emekçilerimizin olacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonu 50. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu: Türkiye'nin 23 yıldaki başarısının gerisindeki en büyük etken, istikrar ve güven ortamının topluma hâkim olmasıdır
-
18.11.2025 10:51
Özgür Özel: Bu milletin parasını biz yemedik, ama yiyen varsa Allah bin kere belasını versin!
Özgür Özel: Siyasetin finansmanı şeffaflaşsın. Erdoğan birinci sırada, ben ikinci sırada, Ekrem Başkan üçüncü sırada. Hepimizin siyasete girdiği günden bugüne kadar mal varlıkları araştırılsın, gelir gider araştırsın.
-
15.11.2025 14:32
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ı makamında ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, kuruluşunun 42.yılı dolayısıyla geldiği KKTC’de, Kıbrıs Türkleri önderi Dr. Fazıl Küçük’ün ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezarlarını ziyaret etti.
-
13.11.2025 17:21
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortak basın toplantısı düzenledi
İlk yurt dışı resmi ziyareti kapsamında Ankara'da temaslarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baş başa görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ortak basın toplantısı düzenledi.
-
13.11.2025 10:25
TGC: Gazeteciyi ve halkın haber alma hakkını engellemekten vazgeçin
TGC: Tüm medya kuruluşlarını, çalışanlarını, hangi partiden ya da güç odağından gelirse gelsin gazetecilik mesleğinin yapılmasını zora sokan başta akreditasyon olmak üzere tüm engellere karşı dayanışma içinde olmaya çağırıyoruz.
-
11.11.2025 10:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
10.11.2025 09:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tam da Gazi'nin hayalini kurduğu şekilde 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni her alanda dünya ile rekabet edebilir hâle getirdik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma törenine katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























