HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.06.2025 08:56
İmamoğlu hakkında bir dava daha: Hâkimlik sorgusundaki ifadeleri nedeniyle 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak başkanlık görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlamasıyla 9 aydan 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
17.06.2025 10:38
Özgür Özel, TBMM'den iktidara seslendi; Ya aklınızı başınıza alacaksınız ya onu biz aklınıza getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu için aday ofisini kurulduğunu açıkladı.
YAZARLARIMIZ





















