HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.08.2025 08:42
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden plaj işgaline sıkı denetim
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, sahilleri izinsiz kapatarak şezlong kiralayanlar ve malzemelerini koyan işletmeleri uyardı. Uyarıları dikkate almayan işletmelere de gerekli yaptırım uygulandı.
-
06.08.2025 21:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
05.08.2025 11:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
-
05.08.2025 00:13
Mustafa Kemal Atatürk, 104 yıl önce 5 Ağustos 1921'de Başkomutan ilan edildi
Milli mücadele yıllarında bugünlerde olduğu gibi pek çok zor dönemden geçtik. O dönemde vatanımızı ve milletimizi yok olmaktan kurtaran Mustafa Kemal, bundan tam 104 yıl önce bugün, 5 Ağustos 1921’de Başkomutan seçilmiştir.
-
04.08.2025 13:10
Murat Emir, CHP’nin Komisyon İçin İsim Önerisini Açıkladı: Demokrasi, Adalet ve Toplumsal Mutabakat Komisyonu
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Murat Emir, Meclis’te ilk toplantısını yarın gerçekleştirecek komisyon için partisinin isim önerisini açıkladı.
-
01.08.2025 20:06
Suriye’den Rusya’ya yapılan ilk resmi ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Asaad El Şeybani, Moskova’da görüşmeler yaptı
Dışişleri Bakanı Asaad El Şeybani, dün (31 Temmuz Perşembe) yüksek düzeyde bir heyetle birlikte, eski rejimin çöküşünden bu yana Suriye’den Rusya’ya yapılan ilk resmi ziyaret kapsamında Moskova’ya ulaştı.
YAZARLARIMIZ

























