HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.10.2025 09:35
Gökhan Günaydın'dan Diploma Davası açıklaması: Açıkça adil yargılanma hakkının gaspı!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu aleyhine açılan "Diploma Davası"nın ikinci duruşmasına bazı avukat ve izleyicilerin katılmasının engellenmesine CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın tepki gösterdi.
-
10.10.2025 18:22
TGC 43. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri açıklandı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Seçici Kurulu toplanarak meslekte 50 yılını doldurmuş 70 yaşından gün almış üyeleri arasından ödüle değer görülen gazetecileri belirledi. Bu yıl 30 gazeteci ödül aldı.
-
08.10.2025 18:53
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu 14. toplantı açıklaması
Komisyonun 14’üncü toplantısında, Türkiye’nin terörle mücadelesinde büyük bedel ödemiş emekli subaylar, astsubaylar, uzman jandarmalar ve uzman erbaşlar tarafından kurulan derneklerin ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri dinlendi.
-
06.10.2025 10:52
AKP'ye geçen Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel protesto edildi: Beykozluların helal oylarını, harama çevirdiler. İstifa etmeli!
CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün de “Beykozluların helal oylarını, harama çevirdiler. Onun için, kendisini mecliste istifaya davet ettik. Bir an önce istifa etmesini bekliyoruz” dedi.
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
YAZARLARIMIZ

























