HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.02.2026 19:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
24.02.2026 13:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
23.02.2026 10:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
-
14.02.2026 13:24
Kayıhan Pala: Sağlığın en temel insan hakkı olduğu gerçeğinden yola çıkarak yurttaşların önündeki bütün engelleri kaldıracağız
CHP, CAO Sağlık Politika Kurulu Başkanı Kayıhan Pala, Türkiye'nin sağlık sistemindeki derin sorunları verilerle ortaya koyarak, CHP'nin kamucu, ücretsiz ve erişilebilir sağlık vizyonunu açıkladı.
YAZARLARIMIZ

























