HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.06.2025 05:18
İran’ın tek bakışlı politikasının çıkmazları üzerine
Orhan Sarıbal; Bir ülkenin, devletin tüm varlığını ve politikasını bir ülkenin bertaraf etmesi üzerine kurması doğru mudur, başarı kazanabilir mi? Hedeflerine daha akılcı, barışçı ve işbirlikçi politikalarla ulaşması mümkün olamaz mıydı?
-
16.06.2025 09:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.
-
14.06.2025 04:39
İsrail İran’a saldırdı. Altın, döviz fiyatları zıpladı
Şükran Soner; Sözün özü ile birkaç saatlik operasyonların sonrası ortaya çıkmış çok yüksek altın, döviz fiyatlarının yükselişlerinin, yeniden toparlanabilmesi olasılığı çok uzaklara, başka baharlara sarkabilir gerçeğini ortaya koyuyor.
-
30.05.2025 13:53
Kemal Kılıçdaroğlu; Herkes bilsin ki; bu partinin düşmanlarını, yine bu partinin harem-i ismetinde boğmaya muktediriz!
Kemal Kılıçdaroğlu; Sahte sosyal medya hesaplarından, fonlanan sözde akademisyenlere, iftira ve manipülasyonla mesleklerini kirleten bazı gazetecilere kadar uzanan geniş bir cepheyle karşı karşıyayız.
YAZARLARIMIZ























