HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.02.2026 11:08
Özgür Özel 212 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Karalar ile buluşmada konuştu: Adana’nın Zeydan’ına kavuştuğu gündür. Onun için gözün aydın Adana!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 212 gün boyunca hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’da halk buluşmasında bir araya geldi.
-
28.01.2026 14:46
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davası ilk duruşmasının ikinci oturumu sona erdi: Belediye başkanlarının ifadesi alınıyor!
Aziz İhsan Aktaş suç örgütünün, bazı belediye başkanlarına rüşvet vererek ihaleleri organize ettiği iddiasıyla 33'ü tutuklu 200 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşmasının ikinci oturumu tamamlandı.
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
YAZARLARIMIZ

























