HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.07.2025 14:45
CHP Kurultay Davası dosyası, 26. Asliye Ceza'da görevsizlik verilmesi sonrası Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 5. Ceza Dairesi'ne gönderdi
CHP'nin kurultay davası... Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, bir kez daha görevsizlik kararı vererek, dosyayı Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 5. Ceza Dairesi'ne gönderdi.
-
04.07.2025 14:22
İzmir'deki yolsuzluk soruşturması: Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu tutuklandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında aralarında eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de olduğu 99 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tunç Soyer dahil 45 kişi tutuklandı.
-
03.07.2025 19:15
Kemal Kılıçdaroğlu: Sarayın değil, devletin yangın söndürme uçak ve helikopterlerinin sayıları artırılmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi saran orman yangınları paylaşımında: Orman Genel Müdürlüğü, yangın tehlikesi taşıyan bölgelerde çok daha dikkatli ve hazırlıklı olmalıdır.
YAZARLARIMIZ

























