HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.07.2025 05:15
İBB yolsuzluk operasyonunda 18 kişiye daha gözaltı kararı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen “yolsuzluk” soruşturmasında, haklarında gözaltı kararı verilen 18 kişiden 14’ü yakalandı. Gözaltına alınan isimler arasında usta sanatçı Erdal Erzincan’ın kardeşi Deniz Erzincan da yer aldı.
-
17.07.2025 19:38
Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor: eski polis Cemil Koç, iki yıl önce ölen eski sevgilisi için de ifade verecek!
Ayşe Tokyaz cinayetinde yeni gelişme: Katil zanlısı eski polis Cemil Koç, iki yıl önce ölen eski sevgilisi için de ifade verecek! Ayşe Tokyaz’ın katil zanlısı eski polis Cemil Koç ve 6 kişi tutuklandı.
-
16.07.2025 10:29
Ekrem İmamoğlu 'terörle mücadelede görev almış kişileri hedef gösterme' suçlamasından beraat etti: hakaret ve tehditten 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek davası duruşması bugün Silivri'de görüldü. Ekrem İmamoğlu’na “hedef göstermeden” beraat; “tehdit” ve “kamu görevlisine hakaretten” ceza: Karar onanırsa siyasi yasak gelecek
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
14.07.2025 07:37
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturması: 8 kişi hakkında gözaltı kararı
Soruşturma kapsamında Atlantis Yatırım Holding AŞ hisselerinde manipülasyon yaptığı belirlenen 8 şüpheli hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "piyasa dolandırıcılığı" suçlarından gözaltı kararı verildi.
-
10.07.2025 07:08
78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangını davası 4. günde sanıkların ifadeler ile devam ediyor
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı Grand Kartal Otel yangınına ilişkin, aralarında otelin sahibi ve belediye yetkililerinin de bulunduğu 19'u tutuklu 32 sanığın yargılandığı dava sürüyor.
YAZARLARIMIZ



















