HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.04.2026 03:09
Özgür Özel Barselona'da konuştu: Bir yılı aşkın süredir meydanlarda mücadele veriyoruz, darbeye karşı halkın halkın iradesini savunuyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilen GPM Küresel Liderler Genel Oturumunda konuştu.
-
18.04.2026 01:05
Özgür Özel, Barselona'da konuştu: kurumları ve kuralları yıpratanlara karşı demokrasiyi, kurumları, kuralları ve özgürlükleri savunmaya çağırıyoruz
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İlerici Küresel Seferberlik (GPM) toplantısına katılmak üzere geldiği İspanya’nın Barselona şehrinde soruları yanıtladı.
-
15.04.2026 12:51
Eğitim İş Sendikası: 15-16 Nisan tarihlerinde 2 gün süreyle iş bırakıyoruz!
Eğitim İş Sendikası; Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki bir lisede yaşanan silahlı saldırı, okullarımızdaki güvenlik zafiyetini, çocuklarımızın ve eğitim emekçilerinin herhangi bir can güvenliğinin olmadığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.
-
05.04.2026 18:35
ABD ve İsrail’in saldırıları sonrası İran’la başlayan savaşın 37. günü: ABD'den Tel Aviv'e uçuşlar 7 Eylül’e kadar durdu!
ABD Başkanı Donald Trump, F-15E savaş uçağının düşürülmesinin ardından İran'da kaybolan Amerikalı subayın kurtarıldığını ve "şu anda güvende ve sağlıklı ancak yaralı" olduğunu söyledi.
-
27.02.2026 14:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
25.02.2026 21:07
Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’na destek veren siyasi parti gruplarına yaptığı ziyaretlerin sonuncusunu AKP Grubuna yaptı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Grup Başkanvekilleriyle görüştü.
-
18.02.2026 12:02
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu Raporu 47 kabul, 2 ret ve 1 çekimser tercihle kabul edildi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Yaptığımız müzakereler sonucu ortaya çıkan bu rapor, bir partinin ya da birkaç partinin raporu değil, bütün partilerin uzlaşarak ortaya çıkarmış olduğu bir rapordur.
YAZARLARIMIZ

























