HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.03.2025 11:20
Müsavat Dervişoğlu; Herkesin kaderi, Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına bağlıdır. Yasa da Anayasa da onun iki dudağından dökülecek kelamdan ibarettir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması akılla, hukukla, vicdanla açıklanabilecek bir iş değildir." dedi.
-
19.03.2025 10:55
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na gözaltı açıklaması; Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir!
Devlet Bahçeli uyardı; Hukuki bir tedbiri darbe diyerek karalamak, hak arayışını sokağa taşırmaya hazırlık yapmak cinnet geçirmiş, akıl ve ahlak seviyesini kaybetmiş bir siyasi yozluktur.
-
19.03.2025 08:55
Özgür Özel'den sondakika İmamoğlu açıklaması; Teslim olmayacağız. En sonunda yine milletin dediği olacak ve Türkiye kazanacak!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik operasyon başlattı ve terör ile yolsuzluk başlıklı iki soruşturma nedeniyle gözaltına alındı.
-
17.03.2025 16:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel; Biz bu hafta sonu 'Gel Seç Tarihe Geç' diyoruz!
CHP Sözcüsü Yücel; Biz bu hafta sonu “Gel Seç Tarihe Geç” diyoruz. Bu hafta bununla tarihe geçeceklerin yanında; kumpaslarıyla, operasyonlarıyla, yargı tacizleriyle kimlerin tarihe geçeceğini hep birlikte göreceğiz!
-
16.03.2025 14:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
YAZARLARIMIZ