HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.07.2025 09:21
Abdullah Öcalan, PKK'ya ikinci kez çağrı yaptı: Silahın değil, siyasetin gücüne inanıyorum, sizi de bu ilkeyi hayata geçirmeye çağırıyorum
Silah bırakma törenine Abdullah Öcalan'ın mesaj gönderip göndermeyeceği merak edilirken, Öcalan'ın açıklaması, Fırat Haber Ajansı (ANF) tarafından görüntülü olarak kamuoyuyla paylaşıldı.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.07.2025 11:16
Erdoğan: İsrail'in mevcut yönetim altında hız verdiği saldırgan politikaları, bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın başlıca iş birliği alanı olan ekonomi ve ticarette vizyonumuzu daha da geliştirmek mecburiyetindeyiz”
-
26.06.2025 11:00
Erdoğan'dan İBB operasyonu çıkışı: Koskoca partiyi bir avuç 'ikbal avcısının' ihtiraslarına esir etmiş durumdalar!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP içindeki kurultay davası ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mutlak butlan' kararı çıkması durumunda partinin başına geçebileceği tartışmalarını değerlendirdi.
-
17.06.2025 10:38
Özgür Özel, TBMM'den iktidara seslendi; Ya aklınızı başınıza alacaksınız ya onu biz aklınıza getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu için aday ofisini kurulduğunu açıkladı.
YAZARLARIMIZ

























