HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.06.2025 00:27
‘Program çalışıyor’ ezberi sıkmadı mı?
Çiğdem Toker; Tutuklamanın peşin ceza olarak uygulandığı, seçilmişlerin cezaevinde tutulduğu, yüzbinlerce vatandaş oyunun hiçe sayılarak yönetimlerin aritmetik çoğunlukla ele geçirildiği bir ülkede Hazine’yi ve Maliye’yi yönetiyor Mehmet Şimşek.
-
03.06.2025 12:51
Tülay Hatimoğulları, 'Terörsüz Türkiye' çalışmaları için barışın inşası konusunda ortak adım atması en geniş yelpazedeki toplumsal mutabakatın oluşması çok önemlidir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları; Yeni toplumsal sözleşme, yine Sayın Özgür Özel'in ifade ettiği üzere, ana dilde eğitim ve kapsayıcı bir vatandaşlık tanımının da desteklendiği bir çözüm sunabilmelidir.
-
02.06.2025 18:45
Erdoğan; Türkiye, CHP eski genel başkanının iddia ettiği gibi vassalığa doğru değil, her alanda tam bağımsızlığa doğru hızla yol almaktadır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
02.06.2025 05:47
‘Cinnet geçiren bakan’ın mesajı
Barış Terkoğlu; Teferruat gibi görünen tutuklama, her eline geçirenin kendi hukukunu uyguladığı, kliklerin etkisindeki siyasallaşmış Türk yargısının içler acısı halini ortaya koydu. “Herkes için her zaman adalet” demedikçe aynı hikâyeyi başka aktörlerle yaşayacağız.
-
27.05.2025 13:35
Özgür Özel: 'Emeklinin de Emekçinin de İki Eli Değil; Ahtapot Gibi Sekiz Eli Sizin Yakanızda'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Özel; 1980 darbesini yapanlara Amerika ‘Bizim çocuklar’ diyordu. ‘19 Mart darbesini yapanlar Amerika’dan icazet aldı’ dedim.
-
22.05.2025 10:36
Merkez Bankası Başkan Fatih Karahan 'Enflasyon Raporu 2025-II'nin Tanıtımına İlişkin bilgilendirme toplantısında konuştu
Merkez Bankası Başkan Fatih Karahan: Dezenflasyon sürecinde, enflasyonu belirlediğimiz ara hedeflerle uyumlu olacak şekilde düşürmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.
YAZARLARIMIZ