HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.07.2025 11:12
Özgür Özel; ‘Bunlar zengini seviyor’ İşçiyi, emekliyi sevmiyorlar. En düşük emekli maaşı 16.881 lira!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Özel; CHP'ye darbe yaptılar. Sandığın gücüne, demokratik siyasete karşı savaş açtılar.
-
08.07.2025 09:00
Zeydan Karalar; 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değil!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBB vekili Zeydan Karalar savcılıkta hakkındaki suçlamayı reddetti: Bu operasyon siyasi... 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değildir.
-
08.07.2025 04:25
Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi adliyeye sevk edildi
4 gündür nezarethanede tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
-
07.07.2025 11:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
-
06.07.2025 12:30
DEM Parti İmralı heyeti, Öcalan ile görştü: şehit 5 asker için taziyelerini iletti
Öcalan görüşmesi sonrası partiden yapılan açıklamada, "Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol'dan oluşan DEM Parti İmralı Heyeti, Sayın Öcalan ile yaptığı görüşmeyi tamamlayarak İmralı'dan ayrıldı." ifadelerine yer verildi.
YAZARLARIMIZ

























