HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.06.2025 01:25
Seçmen iradesine saldırı
Çiğdem Toker; Masumiyet karinesinin gözümüzün içine baka baka ezilmesi, on binlerin oyunu almış seçilmiş kişilerin, adi suçlular gibi itibarsızlaştırılması kanıksanacak bir durum değil. Haysiyet kırıcı bu muamele aynı zamanda seçmen iradesine de saldırı niteliği taşıyor.
-
03.06.2025 13:40
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Bugün terör örgütünün başıyla müzakereyi konuşuyorsak, 'yapmayacağım' dediğini yapıyorsan meşru değilsin!
CHP Genel Başkanı Özel, kurban bayramı için emeklilere verilen 4 bin TL'lik ikramiyenin meblağ olarak düşük olmasını eleştirdi ve 2018'de bin TL'lik ikramiye ile bir koç alınabildiğini, bugün ise ancak 4 kilo et alınabildiğini söyledi.
-
02.06.2025 18:45
Erdoğan; Türkiye, CHP eski genel başkanının iddia ettiği gibi vassalığa doğru değil, her alanda tam bağımsızlığa doğru hızla yol almaktadır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
02.06.2025 05:47
‘Cinnet geçiren bakan’ın mesajı
Barış Terkoğlu; Teferruat gibi görünen tutuklama, her eline geçirenin kendi hukukunu uyguladığı, kliklerin etkisindeki siyasallaşmış Türk yargısının içler acısı halini ortaya koydu. “Herkes için her zaman adalet” demedikçe aynı hikâyeyi başka aktörlerle yaşayacağız.
YAZARLARIMIZ