HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.09.2025 09:11
Yankı Bağcıoğlu: CHP İktidarında; Savunma Sanayisinin daha da ileriye götürülmesi için tedbirler alınacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, parti genel merkezinde Savunma Sanayi 2030 Politika Belgesi'ne ilişkin basın açıklaması yaptı.
-
01.09.2025 11:31
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Karayipler'de bin 200 füze taşıyan 8 donanma gemisi ile ülkesinde rejim değişikliği yaratmayı hedeflediğini duyurdu
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, pazartesi günü yaptığı açıklamada, 1.200 füze taşıyan sekiz ABD askeri gemisinin ülkesini hedef aldığını ve ülkesinin "kendini savunmak için maksimum hazırlık durumunda" olduğunu söyledi.
-
31.08.2025 22:15
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: Soruşturma özensiz yürütüldü, yaşam hakkı ihlal edildi
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: "Görüntü kaydı alınmamış, savcı olay yerine gelmemiş, çoraplar delil listesine dahi yazılmamış, kritik tanığın ifadesi alınmamış"
-
27.08.2025 11:47
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 27 Ağustos'ta 6'ncı toplantısında Barolar Birliği ile Baro Başkanlarını dinledi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Bu mesele, bir devlet politikasıdır. Peki bizim işimiz ne? Bizim işimiz gidip kaç tane silahın nereye bırakıldığını ölçmek değil."
-
25.08.2025 09:51
19 gündür aranıyordu; 68 metre derinlikte bulunan Halit Yukay'ın cesedini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dalgıçları çıkaracak
Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek üzere denize açıldığı teknesi, parçalanmış ve yarı batık halde bulunan iş insanı Halit Yukay’ın (43) 19 gün sonra 68 metre derinlikte ulaşıldı.
-
22.08.2025 20:41
İBB soruşturmasında itirafçı olan Aziz İhsan Aktaş'ın ev hapsi kaldırıldı
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanıp etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı.
-
22.08.2025 18:42
Gökhan Günaydın; Sanal gündemlerin peşinde koşan AKP’nin üretimle Çay ve Fındıkla bir alakası kalmamıştır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Rize'de düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli geçim kaynakları olan çay ve fındıkta yaşanan sorunlara dikkat çekti.
YAZARLARIMIZ

























