HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.11.2025 10:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
27.10.2025 23:25
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 6.1 şiddetinde yaşanan Balıkesir, Sındırgı depremi mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı mesajında: Balıkesir’in Sındırgı ilçesi merkezli meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
-
26.10.2025 22:33
Savcılık casusluk suçlamasında: İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ için tutuklama talep etti
İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu olan Ekrem İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi'nde casusluk soruşturması kapsamında ifade verdi. Casusluk soruşturmasında İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ için tutuklama talep edildi.
-
24.10.2025 13:36
Özgür Özel: Kurultay davası sonuç odaklı değil süreç odaklı davaydı, amaç; CHP’yi tartıştırmaktı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 38’inci Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davada ret kararı verilmesi sonrası partisinin Genel Merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
-
21.10.2025 21:43
Özgür Özel, CHP Kastamonu il kongresinden Erdoğan'a seslendi: Cesareti varsa karşımıza çıksın; defterini, notunu milletimiz versin diyorum!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Kastamonu İl Kongresine katıldı. Burada konuşan Özel: Millet bizden kavga değil, hizmet bekliyor. Millet bizden Türkiye Cumhuriyeti’ni birlikte iyi günlere taşımamızı istiyor.
-
20.10.2025 12:35
Gökhan Günaydın'dan Diploma Davası açıklaması: Açıkça adil yargılanma hakkının gaspı!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu aleyhine açılan "Diploma Davası"nın ikinci duruşmasına bazı avukat ve izleyicilerin katılmasının engellenmesine CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın tepki gösterdi.
YAZARLARIMIZ

























