HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
28.08.2025 11:26
Numan Kurtulmuş, 7. komisyon toplantısı açıklamasında: Süreci zehirlemek isteyen kesimlerin olduğunu görüyoruz!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Diğer toplantılarımızda da olduğu gibi herkes burada görüşlerini dile getirdi. Hiç kimse bugün burada sanki bir yasa üzerinde çalışılıyormuş gibi ya da bir anayasa çalışması yapılıyormuş gibi bir algı oluşturmaya kalkmasın."
-
27.08.2025 18:03
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 7'nci toplantısını 28 Ağustos 2025 Perşembe günü yapacak
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 28 Ağustos 2025 Perşembe günü (yarın) saat 11.00'de Sayın Numan Kurtulmuş’un başkanlığında TBMM Tören Salonu’nda 7. toplantısını gerçekleştirecek.
-
27.08.2025 17:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
27.08.2025 10:18
Kaan Urgancıoğlu, WWF-Türkiye doğa elçisi oldu
WWF-Türkiye yönetim kurulu ve DKMP 7. Bölge müdürlüğünün katılımıyla yeşil deniz kaplumbağası izleme ve koruma çalışmalarının yerinde incelendiği gezide, ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun WWF-Türkiye'nin doğa elçisi olacağı kamuoyuna duyuruldu.
-
22.08.2025 22:03
Özgür Özel: Sivas meydanından Erdoğan’a sesleniyorum; AK Parti’nin iktidarı bitiyor, gidiyorsunuz. Bakan evlatlarının dönemi kapanıyor, vatan evlatlarının dönemi başlıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
22.08.2025 09:15
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; İktidarın sefalet dayatmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Hakem heyetine üye göndermiyoruz!
Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu açıklamasında; Konfederasyonumuz, üyelerinin 6’sı doğrudan, 1’i dolaylı olarak Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen 11 kişilik Hakem Heyeti’ne üye göndermeme kararı almıştır.
YAZARLARIMIZ

























