HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.01.2025 09:12
TMMOB; Bu zamlarla yaşanmaz açlık ve sefalet düzenini kabul etmiyoruz!
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz; Halk işsizlikle, açlıkla, yoksullukla, artan borçlarla mücadele ederken siyasi iktidar sermayenin yanında durarak emeğiyle geçinen tüm toplumsal kesimlerin taleplerini görmezden gelmektedir.
-
10.01.2025 01:22
Özgür Özel: 'Seçimi Getirene Kadar Erdoğan’a Kırmızı Kartı Gösteriyoruz'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün Mersin’de sordum; tantuniciye, sokaktaki insana. ‘Geçen sene tantuni kaç liraydı?’ dedim, ‘110 lira’ dediler. Doğru mu? Mersinliler söylüyor, Erdoğan dinle. Tantuni geçen sene 110 liraydı."
-
08.01.2025 18:17
Erdoğan; Ana muhalefet partisi genel başkanının, 'Esed gitti, sığınmacılar da gitsin' ifadesi vicdansızlıktan öte bir kara cehalet örneğidir!
Devletin, ortak hedefler etrafında kenetlenen milletlerin akıl ve iradesinin tecessüm ettiği bir teşkilat olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk devlet geleneğinin; binlerce yıllık bir aklın, birikimin, tecrübenin ürünü olduğunu belirtti.
-
08.01.2025 09:56
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan; 2024'te Emeklinin Başına Gelen 2025'te Ailenin Başına Gelmesin!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Ülkenin temel sorunlarına yönelik kapsamlı bir değerlendirme yapan Arıkan, gündemin sıcak başlıklarını ele aldı.
-
07.01.2025 13:35
Özgür Özel; 'Açsın, yoksulsun, işsizsin ama zafer büyük Suriye'ye sevinmelisin; sanki Türkiye 200 milyar dolar kaybetmemiş'
CHPGenel Başkanı Özgür Özel TBMM'de, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu; Saadet Partisine geçmişti. Şimdi tekrar aramıza döndü. Hoşgeldin Ali Fazıl Kasap. Deva, Gelecek ve Saadet Partisinin yeni grubu hayırlı olsun.
-
07.01.2025 06:54
Yeni yılın ilk söyleşi konuğu Ali Ekber Ataş
Şükran Soner; Ülkemiz ve dünya klasiklerinin, düşün, felsefe boyutuyla ilgili çok sayıda eserlerle öne çıkan Vedat Günyol hakkında yapmış olduğu araştırma çalışmasıyla da öne çıkıyor. Genç yaşına karşın çok sayıda kitap çalışması ve ürünle karşıma çıkabiliyor.
-
06.01.2025 16:44
Azmi Karamahmutoğlu; Dem Partisi'ndeki kadar Kürtçü, milletvekili AKP'nin içinde de vardır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu; Memleket sizin yapboz tahtanız değildir. Teröristle müzakere arayarak, teröristlerle masaya oturarak, terörizme taviz vererek her defasında memlekete kaybettiriyorsunuz. Bu hatanın tekrarındaki ısrarınız niye?
YAZARLARIMIZ