HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.09.2025 06:35
Akbelen Köylüleri: Akbelen'de zeytin kıyımına başlandı. Köyümüz, zeytinlerimiz yeniden ablukada!
Akbelen köylüleri, Akbelen Yuvamız Vermeyeceğiz isimli X hesabından: Bu sabahın erken saatinde kamyonlar, kesim ekipleri ve jandarma personeli Akbelen'e gelerek zeytin kıyımına başladı. Giriş çıkışlar tutuldu. Engelleniyoruz!
-
28.08.2025 09:33
Zara'da Maden Ocaklarına karşı dava açan köylüler eylem yaptı: Kösedağından Dipsizgöl'e, Doğamıza ve Yaşam Alanlarımıza Sahip Çıkıyoruz!
Dipsizgöl Köyü Çevre Koruma Platformu, Kösedağ Çevre Koruma Komitesi yaptıkları ortak eylem ve açıklamada: Kösedağı'ndan Dipsizgöl'e, Doğamıza ve Yaşam Alanlarımıza Sahip Çıkıyoruz!
-
15.08.2025 04:10
Gökhan Günaydın'dan yeni İBB operasyonuna tepki: İBB’ye yönelik dalgaların sonunun gelmemesi, siyasetin dizayn edilme çabasından başka bir şey değildir!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın yaptığı açıklamada; İBB’ye yönelik dalgaların sonunun gelmemesi, siyasetin dizayn edilme çabasından başka bir şey değildir
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
19.07.2025 07:33
Enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin 19 maddesi kabul edildi son 2 madde bugün TBMM Genel Kurulunda görüşülecek
TBMM Genel Kurulunda, enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 8 maddesi daha 18 Temmuz'da kabul edildi.
YAZARLARIMIZ

























