HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 09:43
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD tehditlerine cevap verdi: Vatandaşlarımızı koruyacağız, ekonomik etkileri hafifletmek için önlemler hazırlayacağız!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı yeni açıklamada; Orta Doğu'daki kriz karşısında İspanya gerekeni yapacaktır. İspanyol hükümetinin tutumu dört kelimeyle özetlenebilir: ''No a la guerra! Savaşa hayır'
-
03.03.2026 00:00
3 Mart devrim yasalarının, halifeliğin kaldırılmasının 102. yıl dönümü
102 yıl önce bugün, 3 Mart 1924’te Halifelik, Şeriyye ve Evkaf Vekâleti kaldırıldı ve Tevhidi Tedrisat (Eğitimde Birlik) Yasası kabul edildi. Bu üç yasanın kabul edilmesiyle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu.
-
19.02.2026 22:04
İsmail Hacıoğlu, TRT 1'de yayınlanan 'Cennetin Çocukları' dizisinin kadrosundan çıkarıldı
Hacıoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Hacıoğlu; kan, kıl örneklerinin ve ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştı.
-
17.02.2026 10:35
Özgür Özel: Erdoğan diyordun ki ‘Günümüzün Hitler’i.’ Nasıl olacak şimdi? Nasıl olacak? Orada Filistinlileri katleden Hitler’i birlikte mi alkışlayacaksınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: Erdoğan kendisi de otel, tatil köyü, kumarhane yapılacak olan bu işgal planında yer almayı kabul ettiğini bildirdi.
-
17.02.2026 06:01
Ünlülere yeni uyuşturucu operasyonu: Murat Dalkılıç, Kemal Doğulu, Kaan Tangöze, İsmail Hacıoğlu dahil 17 kişiye gözaltı
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında şarkıcı Murat Dalkılıç, Kemal Doğulu, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun da aralarında olduğu 17 kişi gözaltına alındı.
-
16.02.2026 16:41
Uyuşturucu operasyonu kapsamında Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağrıldı
Lal Denizli'nin, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma', 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma' suçlarından ifadeye çağırıldığı öğrenildi.
YAZARLARIMIZ

























