HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
04.03.2026 09:43
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD tehditlerine cevap verdi: Vatandaşlarımızı koruyacağız, ekonomik etkileri hafifletmek için önlemler hazırlayacağız!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı yeni açıklamada; Orta Doğu'daki kriz karşısında İspanya gerekeni yapacaktır. İspanyol hükümetinin tutumu dört kelimeyle özetlenebilir: ''No a la guerra! Savaşa hayır'
-
04.03.2026 06:48
ABD-İsrail'in İran'a saldırıları 5. gününde Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı
Orta Doğu gerilimi petrol fiyatlarını zirveye taşıyor: Brent Petrol 82 doları geçti. Çatışmaların arz güvenliğini tehdit etmesi sonucunda Brent petrolün varil fiyatı %1,90 değer kazanarak 82,57 dolara ulaştı.
-
03.03.2026 18:19
İran Savunma Bakanlığı: Düşman birkaç gün içinde savaşı durdurmak zorunda kalacak
İran Savunma Bakanlığı Sözcüsü Rıza Telayi Nik, İran’ın savaş azmi, taktik kabiliyetleri ve askeri kapasitesinin, “düşmanı birkaç gün içinde çıkmaza sürükleyerek savaşı durdurmaya mecbur bırakacak” düzeyde olduğunu söyledi.
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
02.03.2026 18:29
İstanbul'da okulda öğrenci saldırısında Fatma Nur öğretmen hayatını kaybetti
İstanbul Çekmeköy'de bir lisede yaşanan olayda, bir öğrenci iki kadın öğretmeni ve bir öğrenciyi bıçakla ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Biyoloji öğretmeni Fatma Nur Çelik hastanede hayatını kaybetti.
-
01.03.2026 17:51
CHP'li Gürer: Tarım sektörü geçen yıl saatte 42 milyon TL borçlandı. Çiftçinin tarlası da tohumu da icralık!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: Savaşlar, gıdada kendi kendine yeterliliğin zorunluluğunu gösteriyor. Savaşlar da salgınlar da dikkate alınıp üretim planlanmalıdır. İthal değil, yerli üretimle tarım ayağa kalkmalıdır.
YAZARLARIMIZ

























