HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.12.2025 16:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin vurduğu 11 ilimizde yapımı tamamlanan 455 bininci afet konutumuzu hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Atatürk Caddesi’nde düzenlenen “455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni”ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
21.12.2025 21:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
16.12.2025 16:33
TBMM'de Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Parsel Bazlı Verim Sigortasına ilişkin "İlk defa bunun uygulamasını pilot olarak 2026'da Tekirdağ'da başlatacağız. Artık üreticilerimiz kendi tarlasındaki verime göre tazminat alabilecek." dedi.
-
16.12.2025 12:31
TBMM'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projelerine ilişkin, "Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli vatandaşımız kalmayana kadar da bu mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi.
-
16.12.2025 07:05
Gain Medya’ya 'nitelikli dolandırıcılık' operasyonu: 3 şirket yetkilisi gözaltında, TMSF kayyım olarak atandı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Anahat Holding bünyesinde bulunan GAİN MEDYA başta olmak üzere bağlı şirketlere 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamaları ile operasyon gerçekleştirildi.
YAZARLARIMIZ

























