HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.10.2025 12:29
78 kişinin yanarak hayatını kaybettiği Kartalkaya, Grand Kartal Otel yangın davasında karar çıktı
Otel sahibi Halit Ergül, eşi Emine Ergül ile Emir Aras, Elif Aras, Ceyda Hacıbekiroğlu, Zeki Yılmaz, Kadir Özdemir, Ahmet Demir, Sedat Gülener, Kenan Coşkun, İrfan Acar ölen 34 çocuk için 34'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
-
24.10.2025 08:24
Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ'a casusluk suçlaması: Yanardağ gözaltına alındı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, görevinden uzaklaştırılan İBB Başkanı İmamoğlu ile Necati Özkan'ın "casusluk" suçundan başlatılan soruşturmada ifadelerinin alınacağını, Merdan Yanardağ'ın ise aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındığını duyurdu.
-
21.10.2025 18:43
Özgür Özel, CHP Kastamonu il kongresinden Erdoğan'a seslendi: Cesareti varsa karşımıza çıksın; defterini, notunu milletimiz versin diyorum!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Kastamonu İl Kongresine katıldı. Burada konuşan Özel: Millet bizden kavga değil, hizmet bekliyor. Millet bizden Türkiye Cumhuriyeti’ni birlikte iyi günlere taşımamızı istiyor.
-
24.09.2025 11:15
Mansur Yavaş: Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden asla adaletten bahsedilemez!
Mansur Yavaş, ABB'ye yönelik operasyonla ilgili açıklamasında "Melih Gökçek ve ailesinin tümü yargılanmadan, hapse girmeden ve yaptıklarının hesabı sorulmadan bu ülkede asla adaletten bahsedilemez" ifadelerini kullandı.
YAZARLARIMIZ

















