HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.07.2025 00:33
Özgür Özel, Şile'den seslendi: Bu millet, şimdi Çağlayan’ın AK Toros’çularına da teslim olmayacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul, Şile’de Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu: Cumhuriyet’i yeniden kuracak mıyız? O Cumhuriyet’in başına Ekrem İmamoğlu’nu oturtacak mıyız? Hazır mısınız? O zaman yürüyelim arkadaşlar.
-
30.07.2025 13:53
Özgür Özel Silivri'de İmamoğlu'nu ziyaret etti, Akgün ve Keleş çiftine nikah şahidi oldu. Çıkışta açıkladı; Cumhuriyet Halk Partisi komisyona gerekli görevlendirmeyi yapacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi bu komisyona gerekli görevlendirmeyi yapacak, gerekli isimleri yarın süresi dahil içinde 10 arkadaşımızı görevlendireceğiz, bildireceğiz. Bu komisyonda görev yapacağız.
-
26.07.2025 00:32
Özgür Özel, 26 Temmuz'da Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışı yapacak
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara, CHP Bülent Ecevit Yerleşkesi, Üsküp Caddesi, No: 38 / Çankaya adresinde Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışı yapacak. Özgür Özel açılış sonrası ofisi basına tanıtacak.
-
24.07.2025 15:39
Gökhan Günaydın: O komisyonda da doğru bir çalışma olursa katkı veririz, yanlış bir çalışma olursa o komisyondan çıkar, deşifre ederiz!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'dan TBMM'de Kurulması Planlanan Komisyonla İlgili Açıklama: “O Komisyonda Doğru Bir Çalışma Olursa Katkı Veririz, Yanlış Bir Çalışma Olursa O Komisyondan Çıkar, Deşifre Ederiz”
-
19.07.2025 20:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
YAZARLARIMIZ